پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: دعوت به مذاکره از سوی آمریکا فریب است پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است

استکبار دل خوشی از سپاه ندارد و همواره در صدد تضعیف آن است

نماینده مردم الیگودرز در مجلس خاطرنشان کرد: سپاه در طول سالیان اخیر تلاش و ایفای نقشی ویژه در منطقه در سطح جهانی صورت داده است که مورد خوشایند قدرت‌های غربی نیست به همین دلیل سپاه پاسداران امروز به خاری در چشم آمریکا جهان‌خوار تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 22
کد خبر: ۱۳۰۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر محمد خدابخشی نماینده مجلس با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار داشت: همه می‌دانند و خود مردم در مقاطع مختلف شاهد بودند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علاوه بر نقش ذاتی خود که دفاع از کشور و نظام بوده، در وقوع حوادث طبیعی سیل و زلزله نیز همواره کنار مردم بوده تا بحران‌ها پشت سر گذاشته شود.

وی با بیان اینکه سپاه یکی از مولفه‌های قدرت نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران است، گفت: بخش عمده‌ای از موقعیت ممتازی که ما کانون در منطقه داریم به دلیل رشادت، زمان‌شناسی و شجاعت رزمندگان و فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران است.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس خاطرنشان کرد: سپاه در طول سالیان اخیر تلاش و ایفای نقشی ویژه در منطقه در سطح جهانی صورت داده است که مورد خوشایند قدرت‌های غربی نیست به همین دلیل سپاه پاسداران امروز به خاری در چشم آمریکا جهان‌خوار تبدیل شده است و استکبار هم تلاش کرده تا به شکل های مختلف سپاه را تضعیف کند.

خدابخشی با بیان اینکه سپاه از جنس مردم و متعلق به مردم است، ادامه داد: فلسفه وجودی سپاه حمایت و دفاع از مردم و صیانت از انقلاب و نظام است و در مقاطع مختلف به مردم کمک کرده و طبیعی است که دشمنان از سپاه پاسداران دلخوشی نداشته باشند.

کلمات کلیدی: سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر